A A A K K K
для людей із порушенням зору
Святовасилівська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Порядок денний 30  сесії  07.07.2023 р.

Дата: 04.07.2023 16:06
Кількість переглядів: 104

Порядок денний                          проект

30  сесії  07.07.2023 р.

 

1.Про внесення змін  до Комплексної  програми  розвитку освіти Святовасилівської сільської ради на 2021-2025 роки Доповідач: в.о. начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Кашанський  В.О.

 

2. Про внесення змін до рішення сільської ради про сільський бюджет на 2023 рік.

Доповідач: спеціаліст фінансового відділу Мотуз Н.О.

 

3.Про звіт поліцейського офіцера громади. Доповідач: поліцейський офіцер громади Скоромний В.В.

 

4.Про затвердження  технічної документації із  землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок Святовасилівської сільської ради

Доповідач :провідний спеціаліст відділу з питань земельних відносин Розумовська Н.І.

 

5.Про затвердження  технічної документації із  землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок Святовасилівської сільської ради Доповідач :провідний спеціаліст відділу з питань земельних відносин Розумовська Н.І.

 

6.Про затвердження  технічної документації із  землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок Святовасилівської сільської ради Доповідач :провідний спеціаліст відділу з питань земельних відносин Розумовська Н.І.

 

7.Про затвердження  технічної документації із  землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок Святовасилівської сільської ради Доповідач :провідний спеціаліст відділу з питань земельних відносин Розумовська Н.І.

 

8.Про затвердження  технічної документації із  землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок Святовасилівської сільської ради Доповідач :провідний спеціаліст відділу з питань земельних відносин Розумовська Н.І.

 

9.Про затвердження  технічної документації із  землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок Святовасилівської сільської ради Доповідач :провідний спеціаліст відділу з питань земельних відносин Розумовська Н.І.

 

10.Про  затвердження технічної  документації  із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на території  Святовасилівської  сільської ради громадянину   Меріхову Олегу Івановичу Доповідач :провідний спеціаліст відділу з питань земельних відносин Розумовська Н.І.

 

11.Про затвердження  технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового   будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с-щі Святовасилівка гр.Волошину Василю Федоровичу Доповідач :провідний спеціаліст відділу з питань земельних відносин Розумовська Н.І.

 

12.Про затвердження  технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового   будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Березнуватівка  гр.Пазін Ганні Аркадіївні Доповідач :провідний спеціаліст відділу з питань земельних відносин Розумовська Н.І.

 

13.Про затвердження проекту  землеустрою щодо   відведення земельної ділянки   в оренду для сінокосіння і випасання худоби (код згідно КВЦПЗ-01.08) площа земельної ділянки 7.5000га гр.Порослому  Михайлу Миколайовичу за межами населеного пункту с. Чернігівка Святовасилівської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області Доповідач :провідний спеціаліст відділу з питань земельних відносин Розумовська Н.І.

 

14.Про затвердження проекту  землеустрою щодо   відведення земельної ділянки   в оренду для сінокосіння і випасання худоби (код згідно КВЦПЗ-01.08) площа земельної ділянки 13.2000га гр.Порослому  Михайлу Миколайовичу за межами населеного пункту с. Чернігівка Святовасилівської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області Доповідач :провідний спеціаліст відділу з питань земельних відносин Розумовська Н.І.

 

15.Про скасування  рішення Святовасилівської сільської ради №33-28/VIII від 17.03. 2023 року  Півненку Миколі  Григоровичу  Доповідач :провідний спеціаліст відділу з питань земельних відносин Розумовська Н.І.

 

16.Про скасування  рішення Святовасилівської сільської ради №47-28/VIII від 17.03. 2023 року  Амброзяк Наталії Сергіївні Доповідач :провідний спеціаліст відділу з питань земельних відносин Розумовська Н.І.

 

17.Про  надання дозволу  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби в  межах населеного пункту с. Березнуватівка  громадянці Івановій Вікторії  Олегівні Доповідач :провідний спеціаліст відділу з питань земельних відносин Розумовська Н.І.

 

18.Про  надання дозволу  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельних ділянок в оренду для сінокосіння та випасання худоби за межами населеного пункту с. Березнуватівка  громадянину  Півненку Миколі  Григоровичу Доповідач :провідний спеціаліст відділу з питань земельних відносин Розумовська Н.І.

 

19.Про  надання дозволу  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби в  межах населеного пункту с. Грушівка  громадянину Іванову Віталію Петровичу  Доповідач :провідний спеціаліст відділу з питань земельних відносин Розумовська Н.І.

 

20.Про  прийняття земельних ділянок з державної власності у комунальну власність Святовасилівської сільської ради Доповідач :провідний спеціаліст відділу з питань земельних відносин Розумовська Н.І.

 

21.Про    реєстрацію земельних ділянок комунальної власності які утворені раніше шляхом поділу Доповідач :провідний спеціаліст відділу з питань земельних відносин Розумовська Н.І.

  

22.Про  продовження терміну дії рішення      №136-18/VІІІ від 19.11.2021 року  «Про  надання дозволу на розроблення проекту землеустрою   щодо  відведення земельної ділянки     для ведення особистого селянського господарства»  за межами села Березнуватівка Левко  Олексію Олексійовичу Доповідач :провідний спеціаліст відділу з питань земельних відносин Розумовська Н.І.

 

23.Про скасування  рішення Святовасилівської сільської ради №35-28/VIII               від 17.03. 2023 року  Порослому Миколі  Валентиновичу Доповідач :провідний спеціаліст відділу з питань земельних відносин Розумовська Н.І.

 

24.Про скасування  рішення Святовасилівської сільської ради №34-28/VIII від 17.03. 2023 року  Порослому Миколі  Валентиновичу Доповідач :провідний спеціаліст відділу з питань земельних відносин Розумовська Н.І.

 

25.Про  надання дозволу  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки в оренду  для обслуговування об’єктів нерухомості за межами населеного пункту с. Чернігівка громадянину   Порослому Миколі Валентиновичу Доповідач :провідний спеціаліст відділу з питань земельних відносин Розумовська Н.І.

 

26.Про надання   дозволу на передачу у власність  шляхом викупу за нормативною грошовою оцінкою земельної ділянки  для ведення фермерського господарства громадянки Амброзяк Наталії Василівні Доповідач:начальник  відділу правової роботи, НС та мобілізаційної  роботи Сафонов  О.В.

 

27.Про надання   дозволу на передачу у власність  шляхом викупу за нормативною грошовою оцінкою земельної ділянки  для ведення фермерського господарства громадянки  Амброзяк Наталії Василівні Доповідач:начальник  відділу правової роботи, НС та мобілізаційної  роботи Сафонов  О.В.

 

28.Про надання   дозволу на передачу у власність  шляхом викупу за нормативною грошовою оцінкою земельної ділянки  для ведення фермерського господарства громадянки  Амброзяк Наталії Василівні Доповідач:начальник  відділу правової роботи, НС та мобілізаційної  роботи Сафонов  О.В.

 

29.Про внесення змін до договору  оренди  землі  від 19 січня  2006 року зареєстрованого у Солонянському  відділі  Дніпропетровської   регіональної  філії ДП  «Центр  державного  земельного  кадастру», про    що  в книзі   реєстрації  договорів   оренди  вчинено  запис №040613200187 від 01.02.2006 року. Доповідач:начальник  відділу правової роботи, НС та мобілізаційної  роботи Сафонов  О.В.

 

30.Про продовження  терміну  дії  договору  оренди  нерухомого  майна . Доповідач:начальник  відділу правової роботи, НС та мобілізаційної  роботи Сафонов  О.В.

 

31.Про розірвання  договору оренди  №03-2023/3 від20.04.2023 року на земельну ділянку  яка розташована  с-ще Святовасилівка вул Центральна ,2-а.Дніпровського району  Дніпропетровської  області . Доповідач:начальник  відділу правової роботи, НС та мобілізаційної  роботи Сафонов  О.В.

 

32. Про затвердження розпоряджень сільського  голови, прийнятих у міжсесійний період.

Доповідач : секретар сільської ради Верлата Н.М.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь