A A A K K K
для людей із порушенням зору
Святовасилівська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Про внесення змін до «Програми інформатизації Святовасилівської об’єднаної територіальної громади Дніпровського району Дніпропетровської області на 2023-2025 роки»

Дата: 19.05.2023 10:29
Кількість переглядів: 62

РІШЕННЯ

                    

 Про внесення змін до  «Програми інформатизації Святовасилівської об’єднаної територіальної громади Дніпровського району Дніпропетровської області на 2023-2025 роки»

     Заслухавши інформацію начальника відділу з правової роботи, НС та мобілізаціної роботи виконавчого комітету Святовасилівської сільської ради Сафонова О.В. щодо внесення змін до Програми інформатизації Святовасилівської об’єднаної територіальної громади Дніпровського району Дніпропетровської області на 2023-2025 роки, з метою  забезпечення громадян своєчасною, достовірною та повною інформацією на основі широкого використання інформаційних технологій на підставі статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про інформацію», Святовасилівська   сільська рада  ВИРІШИЛА:

  1.   Внести зміни до Додатку 1 Програми інформатизації Святовасилівської ТГ Діпровського району Дніпропетровської області на 2023 - 2025 роки в частині фінансування заходів програми на 2023 рік згідно Додатку.

 

     2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку сільської ради.

 

Сільський голова                                              Галан Н.І.

 

   С-ще  Святовасилівка

   26.05. 2023 р.

 

 

 

 

 

 

ПОГОДЖЕНО:

 Проект  рішення  Про погодження Програми забезпечення громадського порядку та громадської безпеки «Поліцейський офіцер громади» на території Святовасилівської сільської ради Дніпровського  району Дніпропетровської області на період 2022-2024 роки.

 

   

 

 

Голова постійної комісії  з  питань

планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного 

розвитку                                                                                                               Н.В.Баршак

 

Начальник відділу з правової роботи, НС та мобілізаційної

роботи                                                                                                                 О.В.Сафонов

 

Виконавець: 

Начальник відділу з правової роботи, НС та мобілізаційної

роботи                                                                                                                 О.В.Сафонов

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь