A A A K K K
для людей із порушенням зору
Святовасилівська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

ДВАДЦЯТЬ ДЕВ’ЯТА СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

Дата: 19.05.2023 10:22
Кількість переглядів: 47

РІШЕННЯ

 

2023 року                               С-ще  Святовасилівка                       №  - 29/ VІІІ

 

Про  надання дозволу  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельних ділянок в оренду для сінокосіння та випасання худоби за межами населеного пункту с. Березнуватівка  громадянину  Півненку Миколі  Григоровичу

 

   Розглянувши заяву громадянина  Півненка Миколи Григоровича  про  надання  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельних ділянок в оренду для сінокосіння та випасання худоби  за межами населеного пункту  Березнуватівка керуючись ст.26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.124,125,134,186 Земельного кодексу України, ст.25,50 Закону України «Про землеустрій»,  враховуючи висновки  постійної комісії сільської ради з питань житлово-комунального господарства та комунальної   власності, містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи, сільська рада  вирішила:

 

  1. Надати дозвіл громадянину  Півненку  Миколі Григоровичу   на розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельних ділянок для сінокосіння та випасання худоби  в оренду  за межами населеного пункту с. Березнуватівка   Святовасилівської сільської ради орієнтовною площею  18,7616га на земельній ділянці з кадастровим номером 1225083500:01:002:0112 та орієнтовною площею  9,2637га на земельній ділянці з кадастровим номером 1225083500:01:002:0113 .

2. Громадянину Півненку  Миколі Григоровичу земельні ділянки проектуються  із земель комунальної власності для надання в оренду без зміни категорії земель: сільськогосподарського призначення із зміною цільового призначення земельних ділянок з «01.17 Земельні ділянки запасу (земельні ділянки , які не надані у власність або користування громадянами чи юридичними особами)» на «01.08 для сінокосіння і випасання худоби ».

3. Громадянину Півненку  Миколі Григоровичу  звернутись до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки, та надати копію договору,  укладеного з виконавцем  робіт із землеустрою, в тридцяти денний термін з дня отримання рішення сільської ради.

   4.Громадянину Півненку  Миколі Григоровичу надати розроблений проект землеустрою на затвердження  до  Святовасилівської сільської ради в термін згідно чинного законодавства.

   5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу  комісію з  питань житлово-комунального господарства та комунальної   власності, містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи.                                        

              Сільський  голова                                                                         Ніна ГАЛАН

 

 

 

 

 

 

ПОГОДЖЕНО:

Проект рішення про  Про  надання дозволу  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельних ділянок в оренду для сінокосіння та випасання худоби за межами населеного пункту с. Березнуватівка  громадянину  Півненку Миколі  Григоровичу.

 

 

Голова постійної комісії  з  питань 

житлово-комунального господарства 

та комунальної   власності, містобудування,

 будівництва, земельних відносин та охорони природи                                Сиротюк П.О.                                                                                                                                           

 

 

Начальник відділу з правової роботи, НС та мобілізаційної

роботи                                                                                                           О.В.Сафонов

 

 

Виконавець:

Начальник  відділу з питань

земельних відносин                                                                                     Т.М.Драницька

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь