A A A K K K
для людей із порушенням зору
Святовасилівська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

ДВАДЦЯТЬ ДЕВ’ЯТА СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

Дата: 19.05.2023 10:22
Кількість переглядів: 42

РІШЕННЯ

 

2023 року                               С-ще  Святовасилівка                       №  - 29/ VІІІ

 

Про  надання дозволу  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби в межах населеного пункту с. Березнуватівка  громадянці Івановій Вікторії  Олегівні

 

   Розглянувши заяву громадянки Іванової  Вікторії Олегівни    про  надання  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби  в межах населеного пункту с. Березнуватівка,  керуючись ст.26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.124,125,134,186 Земельного кодексу України, ст.25,50 Закону України «Про землеустрій»,  враховуючи висновки  постійної комісії сільської ради з питань житлово-комунального господарства та комунальної   власності, містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи, сільська рада  вирішила:

 

  1. Надати дозвіл громадянці Івановій Вікторії  Олегівні   на розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для сінокосіння та випасання худоби  в оренду  орієнтовною площею  1,0 га в межах населеного пункту с. Березнуватівка   Святовасилівської сільської ради.

 

2. Громадянці Івановій Вікторії  Олегівні земельна ділянка проектується  із земель комунальної власності для надання в оренду без зміни категорії земель: сільськогосподарського призначення із зміною цільового призначення земельної ділянки з «01.17 Земельні ділянки запасу (земельні ділянки, які не надані у власність або користування громадянами чи юридичними особами)» на «01.08 для сінокосіння і випасання худоби ».

 

3. Громадянці Івановій Вікторії  Олегівні звернутись до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки, та надати копію договору,  укладеного з виконавцем  робіт із землеустрою, в тридцяти денний термін з дня отримання рішення сільської ради.

 

   4.  Громадянці Івановій Вікторії  Олегівні    надати розроблений проект землеустрою на затвердження  до  Святовасилівської сільської ради в термін згідно чинного законодавства.

 

   5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу  комісію з  питань житлово-комунального господарства та комунальної   власності, містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи.                                        

        

                Сільський  голова                                                                         Ніна ГАЛАН

 

 

 

 

 

 

ПОГОДЖЕНО:

Проект рішення Про  надання дозволу  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби в  межах населеного пункту с. Березнуватівка  громадянці Івановій Вікторії  Олегівні

 

 

 

Голова постійної комісії  з  питань 

житлово-комунального господарства 

та комунальної   власності, містобудування,

 будівництва, земельних відносин та охорони природи                                Сиротюк П.О.                                                                                                                                           

 

 

Начальник відділу з правової роботи, НС та мобілізаційної

роботи                                                                                                           О.В.Сафонов

 

 

Виконавець:

Начальник  відділу з питань

земельних відносин                                                                                       Т.М.Драницька

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь