A A A K K K
для людей із порушенням зору
Святовасилівська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

ДВАДЦЯТЬ ДЕВ’ЯТА СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

Дата: 19.05.2023 10:13
Кількість переглядів: 41

РІШЕННЯ

 

2023 року                                     С- ще  Святовасилівка                                   №  - 29/ VІІІ

 

Про затвердження  технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового   будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с-щі Святовасилівка Волошину Василю Федоровичу

 

           Розглянувши  заяву громадянина Волошина Василя Федоровича «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»,   що розташована за адресою: с-ще Святовасилівка, вул.Пушкіна,13,  враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії сільської ради з  питань житлово-комунального господарства та комунальної   власності, містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи,  керуючись ст. ст.12,40,81,116, 118, 121 Земельного кодексу України, ст. 25, 26, 50 Закону України «Про землеустрій», керуючись частинами  ст. 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада в и р і ш и л а:

1.Затвердити  технічну документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки   в натурі (на місцевості ) для будівництва і обслуговування житлового   будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),  громадянину  Волошину Василю Федоровичу,    площею 0,1321  га., кадастровий номер – 1225083500:02:001:0162, що знаходиться за адресою:  с-ще Святовасилівка , вул.Пушкіна,13, Дніпровського району, Дніпропетровської області.

 

2. Передати у приватну власність громадянину Волошину Василю Федоровичу земельну ділянку  площею 0,1321 га. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), кадастровий номер – 1225083500:02:001:0162 за адресою:  с-ще Святовасилівка, вул.Пушкіна,13,  Дніпровського району, Дніпропетровської області.

 

3. Зобов’язати  громадянина   Волошина Василя Федоровича  зареєструвати  право власності на земельну ділянку в державних органах, які здійснюють повноваження у сфері державної реєстрації прав у Дніпропетровській області.

 

4.  Контроль  за  виконанням  даного рішення покласти  на  постійно  діючу  комісію   сільської ради з  питань житлово-комунального господарства та комунальної   власності, містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи.

 

                   Сільський голова                                                       Ніна ГАЛАН

 

 

 

ПОГОДЖЕНО:

Проект рішення про затвердження  технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового   будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  в с-щі Святовасилівка Волошину Василю Федоровичу

 

 

Голова постійної комісії  з  питань 

житлово-комунального господарства 

та комунальної   власності, містобудування,

 будівництва, земельних відносин та охорони природи                                 П.О. Сиротюк

 

 

Начальник відділу з правової роботи, НС та мобілізаційної

роботи                                                                                                         О.В Сафонов

 

 

Виконавець:

Начальник відділу з питань земельних відносин                                          Т.М.Драницька

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь