Святовасилівська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

УВАГА! ОТРИМАЙТЕ КВИТАНЦІЮ ТА СПЛАТІТЬ ЗЕМЕЛЬНИЙ ПОДАТОК!

Дата: 10.08.2021 08:21
Кількість переглядів: 718

Фото без описуГромадянам, які мають у власності чи користуванні земельні ділянки необхідно сплатити земельний податок до 29 серпня 2021 року.

Для отримання реквізитів просимо звернутися до Святовасилівської сільської ради  з понеділка по п`ятницю з 08.00 год. до 17.00 год. .(Реквізити можливо отримати через Viber).

В випадку не сплати податку вчасно, буде нарахована пеня та штраф за кожен прострочений деньу  порядку, визначеному ст.129 Кодексу.                                                                                                                                                                              

     Таким чином нагадуємо: останній термін сплати фізичними особами (громадянами) плати за землю в 2020 році – 29 серпня 2020 року.

Відповідно до п. 126.1 ст. 126 ПКУ у разі якщо платник податків не сплачує узгоджену суму грошового зобов'язання  протягом строків, визначених ПКУ, такий платник податків притягується до відповідальності у вигляді штрафу у таких розмірах:

-                при затримці до 30 календарних днів включно, наступних за останнім днем строку сплати суми грошового зобов'язання, - у розмірі 10% погашеної суми податкового боргу;

-                при затримці більше 30 календарних днів, наступних за останнім днем строку сплати суми грошового зобов'язання, - у розмірі 20% погашеної суми податкового боргу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь