Святовасилівська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Соціальне житло для дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування Святовасилівської сільської ради

Дата: 15.06.2020 14:29
Кількість переглядів: 257

Фото без описуНа Дніпропетровщині вже четвертий рік поспіль реалізується Урядова програма щодо забезпечення житлових прав дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування

Цьогоріч 2 особи Святовасилівської ОТГ Солонянського району – (Вячеслав ***, с. Томаківка,  Яна ***, с. Наталівка),  з числа вищезазначеної категорії придбали   соціальне  житло  у межах Дніпропетровської області, що перебували на обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов на підзвітній території, згідно  затвердженої постанови Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 р. № 877 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 26 червня 2019 р. № 616). Вартість придбаного соціального житла понад 750 000 тис. грн.

Порядком було передбачено: формування потреби щодо спрямування субвенції за напрямами і визначення дітей, яким буде придбано житло/ призначено грошову компенсацію  та  створення місцевої комісії Святовасилівської ОТГ. До повноважень місцевої комісії належало: формування потреби щодо спрямування субвенції за напрямами, уточнення пропозицій стосовно напрямів та об’єктів, на які буде спрямовано субвенцію, перевірка наявності у дитини статусу дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування, особи з їх числа, перевірка наявності документів про перебування дитини на квартирному обліку, перевірка наявності у дитини майнових прав на нерухоме майно або відчуження такого майна протягом останніх п’яти років, з’ясування можливості/неможливості вселення дитини у приміщення, що зберігалося за нею, перевірка наявності рецензованого звіту про оцінку майна, визначення дитини, якій буде придбано житло або призначено грошову компенсацію. Рішення щодо визначення відповідних об’єктів та заходів ОТГ було надіслано розпоряднику субвенції вищого рівня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь