A A A K K K
для людей із порушенням зору
Святовасилівська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

День села в с. Орлове

Дата: 13.08.2017 15:08
Кількість переглядів: 647

Фото без опису

День села в селі Орлове

Серед степів село моє чудове

Тут на світанні запахи медові

Теплом вітрів овіяні степи

Це край, де народились ми!

      У ріднім селі панує літо. Вже всі закінчили косовицю тож мої натружені земляки мали час відпочити. Всі мої односельці під звуки козацьких пісень зібрались на  спортивно-розважальний захід «Козацькому роду нема переводу», приуроченому святкуванню дня села, який відбувся 13 серпня 2017 року в мальовничому селі Орлове.Організувала та провела це свято завідуюча Святовасилівського будинку культури Ніколаєнко Олександра Леонідівна,яка і сама проживає в нашому селі. Недарма це свято мало таку назву, адже населення нашого села завжди називали «козаками» дружні сусідні села.

       З привітальним словом та з побажанням успіху  до всіх звернувся наш сільський голова Стеценко Віталій Михайлович .

        З поклоном і вдячністю вшанували пам'ять воїнів, що загинули під час Великої Вітчизняної війни, адже завдяки їх подвигу ми можемо зараз милуватись мирним сонячним небом над нашими головами.

        Словами вдячності та бурхливими оплесками підтримки згадали наших хлопців-героїв,які бережуть мир і спокій у зоні АТО-Голубовського Святослава, Коротаєва Богдана, Дроботюка Андрія та Сало Андрія. Привітали також учасників бойових дій в зоні АТО Дорошенка Олега,Коротаєву Лізу та Коротаєва Сергія, що мешкають в нашому селі та були присутні на святі.

     Не забули також привітати найстарших жителів нашого села, словами підтримки та оплесками привітали багатодітні сім'ї. Діти вітали всих гарними віршиками про село.

     Гарними українськими піснями вітала всіх присутніх солістка

Святовасилівського будинку культури Ніколаєнко Наталія.

    Святкова програма набирала обертів і її розпалом стали спортивні змагання , в яких брали участь сім'ї з дітьми.На учасників змагань чекали  нелегкі випробування на лінії перешкод: одягнути шаровари, переправитися по хиткій кладці через річку, перебратися по купинах через болото, подолати павутиння ,вполювати дичини,яка знаходилась високо на дереві та на двох лижах усім трьом учасникам команди дістатись до фінішу . Звичайно ж це були завдання не з простих, але справжні козачата весело і швидко з ними впорались, завдяки підтримки вболівальників.Далі на дорослиих і малих чекали веселі конкурси та солодкі призи.Переможцями змагань стала команда «Доллар»- сім'я Деліу-Кротюк,почесне друге місце зайняла команда «Козачок»-сім'я Бараненко,третє місце виборола команда «Реп'яшки»- сім'я П'ятигорик і лише 2 секунди невистачило команді «Кока-кола»,сім'ї Войченко до призового місця.

       Далі всі присутні частувались морозивом та солодощами,які люб'язно подарували наші спонсори-Гончар О.С.,Стеценко В.М.,

Сало В.В.,Трикоша І.В.Дякуємо їм за те ,що підсолодили свято.

Дякую організатору Ніколаєнко О.Л. за подарований позитив,гарний настрій та оптимізм, якого так не вистачає в нашому повсякденному житті.Дуже хочеться,щоб подібні заходи частіше проводилися в нашому маленькому але дружному селі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь