A A A K K K
для людей із порушенням зору
Святовасилівська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Оголошення про проведення електронного аукціону

Оголошення про проведення електронного аукціону

Святовасилівська сільська рада оголошує  про проведення  електронного аукціону щодо продажу права оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності для ведення товарногосільськогосподарського виробництва  .

14:29 14.02.2022

Щодо заходів з профілактики отруєння бджіл

Щодо заходів з профілактики отруєння бджіл

Шановн(ий)а голово територіальної громади! Всеукраїнська асоціація громад (ВАГ) запрошує Вас долучитися до онлайн-наради з Міністерством аграрної політики та продовольства України щодо заходів з профілактики отруєння бджіл. Попередження отруєння бджіл є спільним завданням влади, бджолярів та сільгоспвиробників. Лише злагоджена взаємодія та ефективна комунікація всіх учасників процесу дозволить налагодити в громаді гармонійний розвиток бджільництва та інших галузей сільгоспвиробництва.. На нараді йтиметься про відповідальність органів місцевого самоврядування, сільгоспвиробників та бджолярів щодо дотримання законодавства про застосування засобів захисту рослин; необхідність завчасного повідомлення про заплановане застосування засобів захисту рослин; про основні причини отруєння бджіл; заходи щодо профілактики та механізми установлення факту отруєння бджіл. Нарада відбудеться 17 лютого 2022 року з 15:00 до 16:30 за допомогою ZOOM-зв’язку та одночасно транслюватиметься на YouTube-каналі ПроLand за посиланням: https://youtu.be/SL5bZY1pocY Організаторами наради є Міністерство аграрної політики та продовольства України, Всеукраїнська асоціація громад та Всеукраїнський Конгрес Фермерів. Формат заходу: онлайн-нараду буде організовано за допомогою ZOOM-зв’язку між студією у м. Києві та приміщеннями в громадах. Технічні можливості задавати питання спікерам під час наради будуть лише у тих учасників, громади яких забезпечать ZOOM-зв'язок у приміщенні з фермерами та бджолярами. З метою якнайкращої підготовки до проведення заходу у вашій громаді рекомендуємо відповідно до доданих інформаційних матеріалів максимально залучити місцевих бджолярів та фермерів, забезпечити необхідне обладнання для ZOOM-зв’язку та підготувати приміщення з дотриманням відповідних карантинних правил регіону. Для безпосередньої участі у нараді в приміщенні громади необхідна обов’язкова реєстрація учасників (бджолярів та фермерів) за посиланням https://farmers.org.ua/form-request/ до 12:00 16 лютого 2022 року. Для участі у нараді відповідальному у громаді слід зареєструватися за посиланням https://communities.org.ua/usaid/public/form-request/ до 15:00 14.02.2022р. ZOOM-посилання надійде за день до заходу на адресу вказану при реєстрації відповідальним громади. Інформація про зареєстрованих через онлайн-форму учасників наради у громаді надсилатиметься до відповідального за АПК громади від керівника структурного підрозділу з питань агропромислового розвитку обласної державної адміністрації. До листа додано: Додаток 1 – Анонс Додаток 2 – Інструкція для відповідального З повагою Виконавчий директор Іван СЛОБОДЯНИК

10:19 11.02.2022

ВСЕУКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ГРОМАД

ВСЕУКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ГРОМАД

Київ,вул.СічовихСтрільців,73 T:+380445859012 E:office@communities.org.ua 08.02.2022 р. № 022/022 Сільському/Селищному/Міському голові Шановн(ий)а голово територіальної громади! Всеукраїнська асоціація громад (ВАГ) спільно з Всеукраїнським Конгресом Фермерів (ВКФ) проводять для керівництва громад та сільгоспвиробників вебінар з авторами “законопроєкту 5600”. Ви зможете задати питання та отримати роз’яснення основних положень Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень» від 30.11.2021 № 1914-ХІ (більше відомий як “5600”). Захід відбудеться 11 лютого 2022 року о 14:00 год. Посилання для підключення до ZOOM: https://us06web.zoom.us/j/86938501193 код доступу: 988479. ZOOM-акаунт учасника має бути підписаний відповідною назвою громади. Зробити це необхідно наступним чином: при підключенні до наради Вас буде направлено на сторінку де необхідно буде ввести відповідні ім’я та електронну адресу учасника. Прохання заповнити у відповідне поле «Відображене ім'я» - назву вашої громади, ввести електронну адресу та натиснути «Продовжити». Зверніть увагу що ZOOM посилання є конфіденційним та не призначено для поширення. Задавати питання зможуть лише ті учасники вебінару, які доєдналися через ZOOM. Переглянути вебінар також можна буде на YouTube-каналі ПроLAND за посиланням: https://youtu.be/- L31cOul82s (дане посилення є публічним і можна поширювати). Модератор: Іван Слободяник, Виконавчий директор Всеукраїнської асоціації громад, керівник Всеукраїнського Конгресу Фермерів. Спікери: Мар'ян Заблоцький, Голова підкомітету з питань місцевих податків і зборів Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики. Олена Київець, д-р.ю.н., проф. член робочої групи з напрацювання положень щодо мінімальних податкових зобов'язань. Володимир Ясинський, помічник народного депутата, екс-заступник керівника Секретаріату Комітету з питань податкової та митної політики.

14:00 10.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь