A A A K K K
для людей із порушенням зору
Святовасилівська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

ІНФОРМАЦІЯ ПРО НЕОБХІДНІ ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ молоко, сметана код CPV ДК 021:2015 - 15510000-6 - Молоко та вершки

Дата: 30.12.2020 09:46
Кількість переглядів: 1278

 

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі

 

1. Інформація про предмет закупівлі:

1.1. Найменування предмета закупівлі:   молоко, сметана код CPV ДК 021:2015 - 15510000-6 - Молоко та вершки

1.2. Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі:

Найменування товару

Одиниця виміру

Кількість

Технічні, якісні характеристики товару

Молоко

л.

6 540

Молоко коров’яче питне (ультрапастеризоване), жирність не менше 2,5% для безпосереднього вживання в їжу. Термін придатності від 2 тижнів до 30 діб. Вага (об’єм) упаковки 1000 мл.

Пакування – молоко, запаковане в спожиткову тару: пакети з поліетиленової плівки з внутрішнім чорним покриттям, що дозволена для контакту з харчовими продуктами. Кожна одиниця спожиткової тари повинна бути чиста, не пошкоджена та промаркована згідно ДСТУ 2661:2010. Молоко у спожитковому пакуванні має бути складене у транспортну тару: ящики полімерні або інші види тари, що дозволені для контакту з харчовими продуктами. Спожиткове та транспортне пакування повинне бути закрите способом, який гарантує його цілісність та забезпечує зберігання питного молока відповідно з ДСТУ 2661:2010.

 

Сметана

кг.

547

   Жирність – 15-21 %.

    Зовнішній вигляд - густа, свіжа, не кисла, однорідна маса без коміків, з натурального цільного коров’ячого молока.

Смак і запах чистий, кисломолочний, з присмаком і ароматом властивим пастеризованому продукту, без сторонніх присмаків і запахів

Колір - білий 3 кремовим відтінком, рівномірний за всією масою

Пакування фасовану сметану пакують масою нетто 0,400 г у спожиткове пакування: пакети, вітчизняного виробництва згідно з чинними нормативними документами або закордонного виробництва, що дозволено Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я для контакту з харчовими продуктами. Сметану в спожитковому пакуванні з підприємства-виробника випускають у транспортній тарі: груповому пакованні (блоками) у термозсідальну плівку згідно з ГОСТ 25951, лотках з вічками згідно з ГОСТ 9142, ящиках картонних, полімерних або дротяних згідно з чинними нормативними документами або іншій транспортній тарі, що дозволена

 

  

    3. Строк поставки товару: з моменту укладення договору до 29.12.2021року.

3.1. Очікувана вартість предмета закупівлі:  228 007  грн. з ПДВ.

 

4. Місце поставки товару: Дніпропетровська область, Солонянський район с.Святовасилівка, с.Промінь, с.Незабудине, с.Новомар'ївка (заклади освіти Святовасилівської сільської ради Солонянського району).

Доставка (перевезення) за місцем призначення (до комори закладів Замовника) та розвантаження товару здійснюється силами та за рахунок Учасника.

Розташування  закладів освіти

 Святовасилівської сільської ради Солонянського району

п/п

Назва  закладу

Адреса

1

КЗО Промінський ДНЗ «Промінчик»

с. Промінь, вул. Артюха, 28

2

КЗО Незабудинський ДНЗ «Сонечко»

с. Незабудине, вул. Центральна, 35

3

КЗО Єлізарівський ДНЗ «Веселка»

с. Святовасилівка, вул. Центральна, 7

4

КЗО Святовасилівська  СШ І-ІІІ ступенів

с. Святовасилівка, вул. Центральна, 8

5

Промінська філія І-ІІ ступенів

КЗО Святовасилівська  СШ І-ІІІ ступенів

с. Промінь, вул. Артюха, 28

6

Незабудинська філія І-ІІ ступенів

КЗО Святовасилівська  СШ І-ІІІ ступенів

с. Незабудине, вул. Центральна, 35

7

Новомар'ївська філія І-ІІ ступенів

КЗО Святовасилівська  СШ І-ІІІ ступенів

с. Новомар'ївка, вул. Центральна, 32

 

2. Загальні вимоги до предмета закупівлі:

  1. Якість  товару повинна відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі Законом України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів", вказаному ДСТУ або технічним умовам виробника та підтверджуватись документами відповідно до вимог діючого законодавства.
  2. Строк придатності товару на момент поставки не повинен бути меншим, ніж 90% до кінцевої дати споживання.
  3. Товар повинен бути переданий у тарі та упакований звичайним для нього способом в упаковку, яка забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. Дефекти упаковки недопустимі. Маркування повинно містити: назву і адресу виробника, повну назву продукту, його склад, масу нетто, брутто, кінцеву дату споживання або дату виробництва та строк придатності, мікробіологічні показники, умови зберігання і інформаційні дані про харчову цінність 100 г продукту.
  4. Товар постачається окремими партіями протягом загального строку поставки товару, за заявками Замовника 1 раз на тиждень. Поставка кожної партії товару здійснюється протягом 3-х діб з дати отримання заявки від Замовника (телефоном, факсом, електронною поштою).
  5. Кожна партія товару має супроводжуватися документами відповідно до діючого законодавства (рахунками, накладними та документами, які засвідчують якість та безпеку товару, тощо).

 6)  Доставка (перевезення) за місцем призначення (до комори закладів Замовника) та розвантаження товару здійснюється силами та за рахунок Учасника (Постачальника) обов’язково транспортним засобом, який вказано в інформаційній довідці.

 7)  Замовник має право зробити вибіркове (часткове) лабораторне дослідження товару, який був поставлений за договором, на якість та відповідність санітарно-гігієнічним нормам з поширенням результатів перевірки якості будь-якої частини товару на всю партію. Витрати Замовника на лабораторне дослідження в повному обсязі відшкодовує Учасник.

  1. В разі виявлення неякісного товару постачальник зобов’язаний замінити цей товар на якісний товар протягом одного робочого дня.
  2. Ціна товару повинна включати вартість транспортування, страхування, навантаження, розвантаження, доставку до комори закладів Замовника, усі податки і збори, що сплачуються або мають бути сплачені Постачальником, а також всі інші витрати, пов’язані із поставкою цього товару.
  3. Учасник (Постачальник) повинен зменшити ціну на товар у випадку відповідного зменшення ринкових цін. Ціна за одиницю товару на момент поставки не повинна перевищувати середньоринкову ціну за одиницю даного товару по Дніпропетровської області. У випадку, якщо на момент поставки, ціна за одиницю товару перевищує середньо ринкову ціну по Дніпропетровської області, Учасник (Постачальник) має скоригувати ціну за одиницю товару відповідно до середньоринкової ціни по Дніпропетровської області.

     11) У разі коливання ціни за одиницю Товару на ринку в сторону збільшення, Постачальник письмово звертається до Споживача листом, в якому пропонує нову ціну за одиницю Товару з урахуванням коливання ціни такого Товару на ринку, до 10 відсотків порівняно із ціною за одиницю Товару, визначеною в Договорі. Разом із листом Постачальник повинен надати оригінал довідки виданої Дніпропетровським обласним управлінням статистики або Дніпропетровською торгово-промисловою палатою України, тощо або іншого органу, який має на це повноваження, із зазначенням зміненої ціни за одиницю Товару на ринку по Дніпропетровській області (далі – Довідка), яка підтверджує та обґрунтовує збільшення ціни порівняно з ціною за одиницю Товару, встановленою у Додатку 1 до Договору.

        Ціна за одиницю Товару може бути підвищена до 10 відсотків пропорційно збільшенню ціни такого товару на ринку у разі коливання ціни такого товару на ринку, за умови, що зазначена зміна не призведе до збільшення суми, визначеної в Договорі про закупівлю- не частіше ніж один раз на 90 днів з моменту підписання договору про закупівлю. Ціна за одиницю Товару коригується за наступним алгоритмом: нова ціна визначається як ціна пропозиції Учасника за результатами аукціону, помножена на відношення середньоринкової ціни, визначеної на момент внесення змін до Договору (на підставі довідки), до середньоринкової ціни визначеної на день аукціону.

 12) Відповідно до частини 1 статті 236 Господарського кодексу України, у разі порушення Учасником (Постачальником) зобов'язань за Договором, Замовник має право відмовитись від встановлення в майбутньому господарських відносин з Учасником.3.3.

Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі пропозицій інформацію яка підтверджує відповідність пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь