A A A K K K
для людей із порушенням зору
Святовасилівська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Увага ! Засідання виконавчого комітету Святовасилівської сільської ради

Дата: 22.03.2021 11:13
Кількість переглядів: 3528

Фото без опису 

                 Порядок денний засідання виконкому березень місяць 2021 року

26.03.2021 року о 13:00 год.

  1. Про погодження внесення змін до Програми благоустрою на території  Святовасилівської сільської ради на 2017-2021 рокиДоповідач спеціаліст І категорії виконкому сільської ради Трайдук К.В.
  2. Про погодження внесення змін до «Цільової Програми забезпечення пожежної безпеки на території Святовасилівської ОТГ на 2019-2021 роки» Доповідач спеціаліст І категорії виконкому сільської ради Трайдук К.В.
  3. Про погодження внесення  змін до ресурсного забезпечення  Програми «Поліцейський офіцер громади» на 2019-2021 роки.Доповідач спеціаліст І категорії виконкому сільської ради Трайдук К.В.
  4. Про погодження внесення  змін до програми    розвитку ПМСД  на 2019-2023 роки. Доповідач начальник фінансового відділу сільської ради Шабля І.І.
  5. Про погодження внесення змін до Комплексної програми розвитку освіти Святовасилівської сільської ради на 2021-2024 рокиДоповідач інспектор відділу ОКМС виконкому сільської ради Кашанський В.О.
  6. Про затвердження вільного залишку сільського бюджету Святовасилівської сільської ради станом на 01 березня 2021 року загального та спеціального фонду Доповідач  начальник фінансового відділу сільської ради Шабля І.І..
  7. Про погодження внесення змін до сільського бюджету Святовасилівської сільської ради на 2021 р.   Доповідач начальник фінансового відділу сільської ради Шабля І.І.
  8. Про затвердження заходів до 35-річниці Чорнобильської катастрофи Доповідач : начальник відділу виконкому сільської ради Майтала К.С.Керуюча справами виконкому сільської ради Павлій Ю.В.
  9. Про надання висновку органу опіки та піклування щодо можливості  виконувати обов’язки опікуна Доповідач начальник  служби у справах дітей виконкому сільської ради Ніколаєнко О.Л.
  10. Про внесення змін до Програми соціального захисту дітей та розвитку сімейний форм виховання Святовасилівської сільської ради на  2019-2021 рокиДоповідач начальник  служби у справах дітей виконкому сільської ради Ніколаєнко О.Л.
  11. Про виконання заходів та затвердження плану щодо запобігання та протидії домашньому насильствуДоповідач начальник  служби у справах дітей виконкому сільської ради Ніколаєнко О.Л.
  12. Про затвердження переліку посадових осіб  органу опіки та піклування  виконкому Святовасилівської сільської ради , які  уповноважені складати протоколи про адміністративні правопорушення Доповідач начальник  служби у справах дітей виконкому сільської ради Ніколаєнко О.Л.
  13. Про створення мобільної бригада  соціально - психологічної допомоги особам, які уповноважені  постраждали  від домашнього насильства  та або насильства при виконавчому  комітету сільської ради .Доповідач начальник  служби у справах дітей виконкому сільської ради Ніколаєнко О.Л.
  14. Про надання матеріальної допомоги громадянам, що зареєстровані на території сільської ради:
  • гр. Степанов Петро Петрович  с.Березнуватівка (операція)
  • гр. Дуркот Наталя Сергіївна с.Новомарївка (операція)
  • гр. Хоменко Валерій Миколайович  с.Березнуватівка (операція)
  • гр. Осташук Дарія Михайлівна с.Березнуватівка (операція)
  • гр. Костенко Олександр Юрійович, с. Орлове (учасник АТО)
  • гр. Карабаза Олександр Володимирович , с-ще Святовасилівка (учасник АТО) Керуюча справами виконкому сільської ради Павлій Ю.В.
  1. Про уточнення адреси  житловому будинку та  не приватизованій земельній ділянці, що знаходиться в його складі гр. Прядко В.Л. с. Новомарївка, вул.. І.Дубова, буд.10 Керуюча справами виконкому сільської ради Павлій Ю.В.
  2. Про присвоєння точної адреси житловому будинку  та не приватизованій земельній ділянці , що знаходиться  в його складі  гр. Письменна Т.Т. с. Орлове, вул.. Вишнева, буд.11 Керуюча справами виконкому сільської ради Павлій Ю.В.
  3. Про присвоєння точної адреси житловому будинку  та приватизованій земельній ділянці , що знаходиться  в його складі  гр. Щербина Г.В. , с.Новомарївка, вул.. І.Дубова, буд.22Керуюча справами виконкому сільської ради Павлій Ю.В.

 

  1. Про присвоєння точної адреси житловому будинку  та не  приватизованій земельній ділянці , що знаходиться  в його складі  гр. Смола Н.Г. , с.Дальнє, вул.Л.Українки, буд.16

Керуюча справами виконкому сільської ради Павлій Ю.В.

 

Порядок денний засідання  виконкому  Святовасилівської  сільської ради   25.02.2021 року

                                                                                                                               14:00 год.

1.Про  затвердження  звіту про  виконання  сільського бюджету  за  2020  рік.  

Доповідач головний бухгалтер сільської ради Рожик О.І. 

2. Про  виконання програми соціально – економічного розвитку сільської ради за 2020  рік.

Доповідач  заступник сільського голови з питань діяльності виконавчого комітету сільської ради Бараненко В.О.

3.Про затвердження звіту КП «Джерело –Промінь» Святовасилівської сільської ради за 2020 рік.

Доповідач керівник комунального підприємства  Мокич С.А.

4. Про затвердження вільного залишку сільського бюджету Святовасилівської сільської ради станом на 01 лютого 2021 року загального та спеціального фонду

Доповідач  начальник фінансового відділу сільської ради Шабля І.І..

5. План заходів щодо наповненості  сільського бюджету  та економічного і раціонального  використання бюджетних коштів у 2021 році

Доповідач  начальник фінансового відділу сільської ради Шабля І.І..

6. Про стан  медичного обслуговування на території Святовасилівської сільської ради  та виконання профілактичних заходів  по боротьбі з COVID-2019

Доповідач завідувач Святовасилівською АПЗСМ Одінцов О.О.

7. Про роботу  адміністративної комісії  при виконавчому комітеті Святовасилівської сільської ради

Доповідач спеціаліст І категорії виконкому сільської ради Трайдук К.В.

8.Про затвердження протоколу № 1 комісії з питань захисту прав дітей від 25.02.2021 р. стосовно призначення законного представника та надання дозволу законному представнику від імені  дитини-сироти *                                                                                                                                                   Доповідач начальник служби у справах дітей виконкому сільської ради  Ніколаєнко О.Л.                     9.Про затвердження протоколу №1 комісії з  питань захисту прав дітей від 25.02.2021 р. стосовно призначення фахівця з соц.супроводу дітини-сироти щодо вибору житла та оформлення права власності на нього, а також здійсненні інших заходів , спрямованих на забезпечення права дитини на житло   Доповідач начальник служби у справах дітей виконкому сільської ради   Ніколаєнко О.Л.

10.Про затвердження протоколу № 1 комісії з питань захисту прав дітей від 25.02.2021 р.стосовно призначення фахівця з соц.супроводу дітини-сироти щодо вибору житла та оформлення права власності на нього, а також здійсненні інших заходів , спрямованих на забезпечення права дитини на житло   Доповідач начальник служби у справах дітей виконкому сільської ради   Ніколаєнко О.Л.

11.Про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування , та дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах Святовасилівської сільської ради   Доповідач начальник служби у справах дітей виконкому сільської ради  Ніколаєнко О.Л.

12.Про роботу із сім,ями, що перебувають у складних життєвих обставинах на підзвітній території          Доповідач начальник служби у справах дітей виконкому сільської ради  Ніколаєнко О.Л.

13.Про затвердження протоколу № 1 комісії з питань захисту прав дітей від 25.02.2021 р. про виконання заходів з профілактики дитячої безпритульності та бездоглядності на території Святовасилівської ОТГ  Доповідач начальник служби у справах дітей виконкому сільської ради Ніколаєнко О.Л.

14. Про заходи до Міжнародного дня прав жінок і миру та щодо відзначення річниці з Дня народження майстра українського слова, великого кобзаря    Т.Г. Шевченка   Доповідач  начальник  відділу ОКМС виконкоум сільської ради Майтала К.С..

15.Про зміну адреси  житловому будинку та приватизованій земельній ділянці , що знаходиться в його складі (гр. Кравчук А.П. с-ще Незабудине, вул.Привокзальна, 22)  Доповідач  керуюча справами  виконавчого комітету сільської ради  Павлій Ю.В.

 

16.Про уточнення  адреси  житловому будинку та не приватизованій земельній ділянці , що знаходиться в його складі (гр.  Мордик К.О. с.Промінь вул. Першотравнева, 36)  Доповідач  керуюча справами  виконавчого комітету сільської ради  Павлій Ю.В.

17.Про уточнення  адреси  житловому будинку та не приватизованій земельній ділянці , що знаходиться в його складі (гр. Борисюк О.М. с.Промінь вул.Артюха, 57)  Доповідач  керуюча справами  виконавчого комітету сільської ради  Павлій Ю.В.

18.Про уточнення  адреси  житловому будинку та приватизованій земельній ділянці , що знаходиться в його складі (гр. Іванов В.Г. с.Промінь вул. Артюха буд. 79) Доповідач  керуюча справами  виконавчого комітету сільської ради  Павлій Ю.В.

19.Про уточнення  адреси  житловому будинку та не приватизованій земельній ділянці , що знаходиться в його складі (гр. Маляр В.А. с. Чорнопарівка, вул. Широка , буд.53)    Доповідач  керуюча справами  виконавчого комітету сільської ради  Павлій Ю.В.

РІЗНЕ:

1. Інформація,   щодо використання бюджетних  коштів  Святовасилівської сільської ради на  фінансове забезпечення  КНП «Солонянський  ЦПМСД»  за 2020 рік  (В. о. директора  КНП «Солонянський  ЦПМСД» Солонянської селищної ради Дніпровської області  О.О. Мазурик)

2. Інформація,   щодо використання бюджетних  коштів  Святовасилівської сільської ради на  фінансове забезпечення  КНП «Солонянський  ЦПМСД»  за 2020 рік  (директору КНП «Солонянська багатопрофільна лікарня»  Солонянської селищної ради Дніпровської області  Кучеренко  Г.Б.)

3. Інформація щодо порядку сплати земельного податку (Бик Людмила Володимирівна - начальник Солонянської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області)

 

28 січня 2021 року о 14 години 00 хвилин  відбудеться засідання виконавчого комітету Святовасилівської сільської ради 

Порядок денний засідання виконкому Святовасилівської сільської ради 28.01.2021 року

 

  1. Про погодження внесення змін до структури виконавчого комітету Святовасилівської сільської ради на 2021рік   Доповідач керуюча справами виконкому сільської ради Павлій Ю.В.
  2. Про погодження внесення змін до рішення сесії сільської ради від 24.12.2020 року «Про сільський бюджет на 2021 рік»   Доповідач  начальник фінансового відділу сільської ради Шабля І.І.

3. Про  затвердження  звіту про  виконання  сільського бюджету  за  2019  рік.  

Доповідач головний бухгалтер сільської ради Рожик О.І. 

 

4.Про внесення змін до складу опікунської та піклувальної ради при виконавчому комітеті Святовасилівської сільської ради.  Доповідач  начальник  служби у справах дітей виконкому сільської ради Ніколаєнко О.Л.

5.Про внесення змін до складу комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Святовасилівської сільської ради . Доповідач  начальник  служби у справах дітей виконкому сільської ради Ніколаєнко О.Л.

6.Про затвердження плану роботи комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету на 2021рік . Доповідач  начальник  служби у справах дітей виконкому сільської ради Ніколаєнко О.Л.

7.Про затвердження плану роботи опікунської та піклувальної  ради  на 2021 Доповідач  начальник  служби у справах дітей виконкому сільської ради Ніколаєнко О.Л.

8.Про роботу із сім’ями, що перебувають у складних життєвих обставинах на підзвітній території  . Доповідач  начальник  служби у справах дітей виконкому сільської ради Ніколаєнко О.Л.

9.Про внесення змін та затвердження списків дітей -інвалідів та дітей з багатодітних сімей (ковід)  Доповідач  начальник  служби у справах дітей виконкому сільської ради Ніколаєнко О.Л.

10.Про внесення змін до списків дітей сиріт, ПБП, СЖО.   Доповідач  начальник  служби у справах дітей виконкому сільської ради Ніколаєнко О.Л.

11.Про  погодження звіту КЗ «Святовасилівська МПК» за 2020 рік

Доповідач начальник КЗ «Святовасиліська МПК»  Джунь Ю.О.

 

12.Про надання дозволу на переоформлення спадщини                                             Доповідач  керуюча справами  виконавчого комітету сільської ради   Павлій Ю.В.

 

13.Про  підготовку  та  відзначення  на території  сільської ради  Дня  вшанування  учасників бойових дій на території  інших держав

  Доповідач начальник відділу  освіти , культури та спорту виконавчого комітету Святовасилівської   сільської   ради Майтала К.С.

 

14.Про погодження   виплати матеріальної допомоги учасникам бойових дій на території інших держав , які зареєстровані на території сільської ради

   Доповідач  керуюча справами  виконавчого комітету сільської ради   Павлій Ю.В.

 

15.Про погодження   виплати матеріальної допомоги громадянам, які зареєстровані на території сільської ради:

- гр.Забудько А.В.  с.Орлове (онкохворий)

- Александров А.А. с-ще Святовасилівка (учасник АТО)

   Доповідач  керуюча справами  виконавчого комітету сільської ради  Павлій Ю.В.

 

16.Про уточнення адреси  житловому будинку та приватизованій земельній ділянці , що знаходиться в його складі (гр. Баршак Н.В. с.Незабудине, вул. Центральна)   Доповідач  керуюча справами  виконавчого комітету сільської ради  Павлій Ю.В.

 

17.Про присвоєння адреси  житловому будинку та не приватизованій земельній ділянці , що знаходиться в його складі (гр. Бєлова Галина Петрівна с. Березнуватівка, вул. Молодіжна, буд.25 )    Доповідач  керуюча справами  виконавчого комітету сільської ради  Павлій Ю.В.

 

18.Про уточнення адреси  складського приміщення та не приватизованій земельній ділянці , що знаходиться в його складі (гр. Мотуз Наталія Олексіївна с. Березнуватівка, вул. Центральна, буд.57 )   Доповідач  керуюча справами  виконавчого комітету сільської ради  Павлій Ю.В.

 

19.Про присвоєння точної адреси  об’єкта будівництва та  приватизованій земельній ділянці , що знаходиться в його складі (гр. Кузнецов Василь Костянтинович ) с-ще Святовасилівка, вул.Будівельна, буд.11)  Доповідач  керуюча справами  виконавчого комітету сільської ради  Павлій Ю.В.

 

 

Керуюча справами

виконавчого комітету сільської ради                                          Павлій Ю.В.

 

Черга денна

засідання  виконкому    21.12.2020 р

1Про погодження внесення змін до Програми благоустрою на території  Святовасилівської сільської ради на 2017-2021 роки                                                  

   Доповідач : начальник відділу з питань земельних відносин, ЖКГ та інфраструктури виконавчого комітету сільської ради Драницька Т.М.

2.Про  погодження внесення змін до Програми охорони навколишнього середовища Святовасилівської сільської ради на 2018-2022 роки                                                

 Доповідач : начальник відділу з питань земельних відносин, ЖКГ та інфраструктури виконавчого комітету сільської ради Драницька Т.М.

 

3.Про  погодження внесення змін до Місцевої Програми розвитку житлово-комунального господарства Святовасилівської сільської ради на 2018-2022 роки         Доповідач : начальник відділу з питань земельних відносин, ЖКГ та інфраструктури виконавчого комітету сільської ради Драницька Т.М.

 

4.Про погодження Комплексної Програми водозабезпечення населених пунктів   Святовасилівської сільської ради на 2021-2023 роки                                  

 Доповідач : начальник відділу з питань земельних відносин, ЖКГ та інфраструктури виконавчого комітету сільської ради Драницька Т.М.

5. Про  погодження внесення  змін  до Програми розвитку  земельних відносин на території  Святовасилівської сільської ради на 2019-2021роки.

Доповідач : начальник відділу з питань земельних відносин, ЖКГ та інфраструктури виконавчого комітету сільської ради Драницька Т.М.

6.Про погодження внесення  змін  до Програми соціального захисту дітей та розвитку сімейних форм виховання Святовасилівської сільської ради на 2019-2021 роки. Доповідач : …………………………………

 7. Про погодження  Комплексної  програми   соціального захисту населення  Святовасилівської  сільської ради  на 2021- 2023 роки Доповідач : секретар ради – Верлата Н.М.

 

8. Про погодження  Програми сприяння розвитку місцевого самоврядування  у  Святовасилівській   ОТГ  на 2019-2021 роки  Доповідач : секретар ради – Верлата Н.М.

9. Про погодження програми « Шкільне харчування на 2021-2025 рр.»Доповідач: начальник  відділу освіти, культури, молоді та спорту  Майтала К.С.

10.Про погодження Програми  розвитку освіти Святовасилівської сільської ради на 2021-2025 роки      Доповідач: начальник  відділу освіти, культури, молоді та спорту  Майтала К.С.

11. Про погодження Комплексної програми по розвитку культури Святовасилівської сільської ради на 2021-2025роки. Доповідач: начальник  відділу освіти, культури, молоді та спорту  Майтала К.С.

12..  Програма  розвитку фізичної культури і спорту на 2020-2023 роки  у Святовасилівській сільській об’єднаній територіальний громаді     Доповідач: начальник  відділу освіти, культури, молоді та спорту  Майтала К.С.

13.Про погодження  програми по інформатизації  на 2020-2023 роки. Доповідач: начальник  відділу  з питань правової роботи, НС та мобілізаційної роботи виконавчого комітету сільської ради Осадчий Я.Л.

14. Про  погодження комплексної  Програми   захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки  на території Святовасилівської  сільської ради  на 2021-2023 роки

Доповідач: спеціаліст І категорії  відділу  з питань правової роботи, НС та мобілізаційної роботи Трайдук К.В.

 

15.Про погодження звіту про виконання Цільової Програми «Про проведенню мобілізаційної роботи на території Святовасилівської сільської ради на 2018-2020 роки

 Доповідач: спеціаліст І категорії  відділу  з питань правової роботи, НС та мобілізаційної роботи Трайдук К.В.

 

16.Про закінчення терміну дії Цільової Програми «Про проведенню мобілізаційної роботи на території Святовасилівської сільської ради на 2018-2020 роки»

Доповідач: спеціаліст І категорії  відділу  з питань правової роботи, НС та мобілізаційної роботи Трайдук К.В.

 

17. Про погодження внесення  змін до програми    розвитку ПМСД  на 2019-2023 роки. Доповідач: в.о. начальника відділу  фінансів, соціально-економічного розвитку та інвестицій  Залюбовська Я.С.

 

18. Про погодження  програми соціально-економічного та культурного  розвитку  сільської ради  на 2021 рік.Доповідач: заступник сільського голови  Бараненко В.О.

 

19.Про   погодження структури  та  штатної чисельності  комунальних закладів освіти виконавчого комітету Святовасилівської сільської  ради  на 2021 рік   Доповідач: начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Майтала К.С.

 

20.Про погодження сільський  бюджет  на  2021  рік:

 -  Пояснююча записка до проекту рішення  сільського бюджету   на  2021  рік;

   Доповідач : в.о. начальника відділу фінансів, соціально-економічного розвитку та  інвестицій Залюбовська Я.С.

 

21. Про погодження внесення змін до рішення сесії сільської ради «Про сільський бюджет на 2020 рік» Доповідач : в.о. начальника відділу фінансів, соціально-економічного розвитку та  інвестицій Залюбовська Я.С.

 

22.Про  погодження лімітів споживання енергоносіїв та комунальних послуг у фізичних обсягах у розрізі бюджетних  установ, які фінансуються за  рахунок сільського бюджету  Святовасилівської сільської ради на 2021 рік                   

 Доповідач :  …………………………..

23. Про затвердження переліку робіт, на яких будуть відбувати покарання засуджені до громадських робіт та порушники, яким призначено адміністративне стягнення у виді громадських робіт на 2021  рік.                  Доповідач : керуюча справами виконавчого комітету сільської ради Павлій Ю.В.

24. Про затвердження переліку об’єктів та видів робіт, де будуть відбувати покарання порушники, яким за рішенням суду призначено адміністративне стягнення у виді суспільно корисних робіт за несплату аліментів Доповідач : керуюча справами виконавчого комітету сільської ради Павлій Ю.В.

25. Про   затвердження  плану  роботи  виконавчого  комітету  сільської  ради  на  2021р.

Доповідач: керуюча справами (секретар)виконкому Павлій Ю.В.

 

Керуюча справами

виконавчого комітету сільської ради                                                         Павлій Ю.В.

 

 

04 грудня 2020 року о 14:00 год. відбудеться засідання виконавчого комітету Святовасилівської сільської ради 

Порядок денний зачідання виконкому сільської ради 

Порядок  денний

засідання  виконкому  04.12.2020 р.

 

1.Про затвердження вільного залишку  сільського бюджету Святовасилівської сільської ради станом на 01 грудня  2020 рік Доповідач : спеціаліст І категорії відділу фінансів, соціально-економічного розвитку та  інвестицій Залюбовська Я.С    

2..Про погодження внесення змін    до   комплексної  Програми  розвитку освіти Святовасилівської сільської ради на 2018-2020 роки  (Доповідач: начальник  відділу освіти, культури, молоді та спорту  Майтала К.С.)

3. Про  погодження внесення  змін  до  комплексної  Програми   захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки  на території Святовасилівської  сільської ради  на 2018-2020 роки  (Доповідач: спеціаліст І категорії  відділу  з питань правової роботи, НС та мобілізаційної роботи Трайдук К.В.)

 4.  Про погодження  внесення змін до ресурсного забезпечення  Програми  забезпечення громадському порядку та громадської безпеки «Поліцейський офіцер громади» на території Святовасилівської сільської ради  на пре од 2019-2021 роки. Доповідач: спеціаліст І категорії  відділу  з питань правової роботи, НС та мобілізаційної роботи Трайдук К.В.

5.Про погодження внесення змін до рішення сесії сільської ради «Про сільський бюджет на 2020 рік»                                     Доповідач : спеціаліст І категорії  відділу фінансів, соціально-економічного розвитку та  інвестицій Залюбовська Я.С.

 6. Про погодження структури та штатної чисельності  апарату виконавчого комітету сільської ради на 2021 рік.                 Доповідач: керуюча  справами виконкому Павлій Ю.В.

7. Про  погодження створення фінансового відділу  Святовасилівської сільської ради, затвердження Положення про фінансовий відділ  та вжиття заходів щодо його державної реєстрації                                                                                                   Доповідач провідний спеціаліст відділу фінансів, соціально-економічного розвитку та  інвестицій Залюбовська Я.С.

 

8.Про погодження Регламенту  виконавчого комітету Святовасилівської сільської ради                                                                 Доповідач: керуюча  справами виконкому Павлій Ю.В.

 

9. Про надання адресних  матеріальних допомог  громадянам, які зареєстровані  на території Святовасилівської сільської ради - на поховання  дружини гр. Скрипченко Галині  Олександрівні , с.Новомарївка;

Доповідач  керуюча справами виконавчого комітету сільської ради  Павлій Ю.В.

 

10.Про уточнення адреси  житловому будинку та  приватизованій земельній ділянці , що розташована за адресою с.Чорнопарівка,   вул.Широка, буд. 24  (гр. Мавдрик Петро Васильович)                                                                                                 Доповідач  керуюча справами виконавчого комітету сільської ради Павлій Ю.В.

 

11.Про присвоєння точної адреси  житловому будинку та  приватизованій земельній ділянці, що розташована за адресою с.Чорнопарівка , вул.Широка, буд. 45В  (гр. Бойко Ольга Олександрівна  )  Доповідач  керуюча справами виконавчого комітету сільської ради Павлій Ю.В

 

12.Про зміну адреси  житловому будинку та  приватизованій земельній ділянці , що розташована за адресою с.Чорнопарівка , вул.Широка, буд. 23 (гр.Клімчук  Надія Василівна)  Доповідач  керуюча справами виконавчого комітету сільської ради Павлій Ю.В

 

13.Про присвоєння точної адреси  житловому будинку та  приватизованій земельній ділянці , що розташована за адресою с.Чорнопарівка , вул.Широка, буд. 25  (гр. Юдін Володимир Григорович )  Доповідач  керуюча справами виконавчого комітету сільської ради Павлій Ю.В

 

14.Про присвоєння точної адреси  житловому будинку та  приватизованій земельній ділянці , що розташована за адресою с.Промінь , вул.Артюха, буд. 25  (гр. Юдін Володимир Григорович )   Доповідач  керуюча справами виконавчого комітету сільської ради  Павлій Ю.В.

15.Про присвоєння точної адреси  житловому будинку та  приватизованій земельній ділянці , що розташована за адресою с.Промінь , вул.Артюха, буд. 31А (гр. Гнатюк  Василь Михайлович  )     Доповідач  керуюча справами виконавчого комітету сільської ради  Павлій Ю.В.

16.Про присвоєння точної адреси  житловому будинку та  приватизованій земельній ділянці , що розташована за адресою с.Промінь , вул.Першотравнева, буд. 64     (гр. Гнатюк  Василь Михайлович  )  Доповідач  керуюча справами виконавчого комітету сільської ради  Павлій Ю.В.

17.Про присвоєння точної адреси  житловому будинку та  приватизованій земельній ділянці , що розташована за адресою с.Промінь , вул.Першотравнева, буд. 64    (гр. Гнатюк  Василь Михайлович  )   Доповідач  керуюча справами виконавчого комітету сільської ради  Павлій Ю.В.

18. Про уточнення адреси  житловому будинку та  приватизованій земельній ділянці , що розташована за адресою с.Промінь , вул.Першотравнева, буд. 88   (гр. Малиночка Валентина Степанівна )  Доповідач  керуюча справами виконавчого комітету сільської ради  Павлій Ю.В.

19. Про присвоєння  адреси  приватизованій земельній ділянці , що розташована за адресою селище Святовасилівка , вул.Чкалова, буд. 32А   (гр. Кущ Вадим Миколаївни)     Доповідач  керуюча справами виконавчого комітету сільської ради  Павлій Ю.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь