A A A K K K
для людей із порушенням зору
Святовасилівська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Центр розвитку місцевого самоврядування запрошує взяти участь у регіональному навчальному дистанційному (електронному) курсі

Дата: 20.04.2017 09:40
Кількість переглядів: 486

Фото без опису

До уваги активної спільноти громад Дніпропетровщини!

Центру розвитку місцевого самоврядування запрошує вас взяти участь у регіональному навчальному дистанційному (електронному) курсі «Створення Центрів надання адміністративних послуг об'єднаних територіальних громад», що відбудеться на веб-платформі СПІЛЬНОТА ПРАКТИК МІСЦЕВОГО РОЗВИТКУ http://udl.despro.org.ua/, організованого спільно з Дніпропетровським регіональним інститутом державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за сприяння Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO, Дніпропетровської обласної державної адміністрації та за підтримки Програма EGAP.
Метою е-курсу є розвиток професійної компетентності та засвоєння знань про основи надання послуг в Україні, вироблення умінь і навичок, необхідних для професійного розвитку та ефективного виконання посадових обов’язків, здійснення професійної діяльності на службі в органах місцевого самоврядування в умовах децентралізації влади та проведення інших системних реформ, а також об’єднання практиків місцевого самоврядування; надання можливості учасникам обговорювати найактуальніші питання професійної діяльності з колегами, роботи з громадою та її залучення до управління; забезпечення учасникам доступ до консультування з експертами; створення умови для генерування нових ідей у сфері розвитку системи надання послуг. 
Зарахування на е-курс «Створення Центрів надання адміністративних послуг ОТГ» відкрито до 28 квітня 2017 року.
Увага: прохання слідувати прописаній покроковій інструкції. 
! Для зарахування на курс необхідно:
• зайти за адресою http://udl.despro.org.ua/
• якщо Ви не є користувачем даної платформи, самостійно зареєструватися на веб-платформі СПІЛЬНОТА ПРАКТИК МІСЦЕВОГО РОЗВИТКУ http://udl.despro.org.ua/ 
Для самостійної реєстрації на веб-платформі зайдіть на сторінку Спільноти http://udl.despro.org.ua/. У правому верхньому куті цієї сторінки під кнопкою «Вхід» натисніть «Створити новий обліковий запис» та додайте інформацію про себе. При реєстрації користувача на зазначену Вами адресу електронної пошти відправляється інформаційний лист із проханням про підтвердження реєстрації. Лист містить безпечне посилання на сторінку, де користувач має підтвердити обліковий запис. У подальшому при вході в систему звіряються ім'я користувача і пароль із їхніми значеннями в базі даних системи. Доступ до електронного курсу, інформаційних ресурсів та спілкування без авторизації (ідентифікації користувача системою) неможливий.

Якщо виникнуть питання реєстрації на е-платформі СПІЛЬНОТИ та зарахування на е-курс звертатися за адресою Ofisreformdp@i.ua, тема листа - "Участь у е-курсі ЦНАП"

Детальна інформація на ФБ Центру розвитку місцевого самоврядування : https://www.facebook.com/officereformdp/?fref=ts


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь